Daemonic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daemonic

Clan Daemonic

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Forum

Goto down 
+11
aspiris
Nasgor
Vaporizer
Sixty-)
BlondPrincess
Illoya
Roden
Aquarius
Flarcon
Cathrina
Admin
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
BlondPrincess

BlondPrincess

Poeet p?íspivku : 40
Registration date : 19. 06. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/9/2007, 3:42 pm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa proooooč další z lidí které mám ráda
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad No

tak hodne štestí Je mi smutno
Návrat nahoru Goto down
Nasgor

Nasgor

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 30. 07. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/9/2007, 5:55 pm

BlondPrincess napsal:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa proooooč další z lidí které mám ráda
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad No

tak hodne štestí Je mi smutno
redkvička hele až budu schopnej vám platit 10Mega měsíčně tak bych se vrátil Neo do té doby nechci slyšet že z vás někdo odejde.... je to jasný?? smíích
Návrat nahoru Goto down
Sixty-)

Sixty-)

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 23. 08. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/10/2007, 4:25 pm

Nasgor napsal:
Tímto bych chtěl oznámit že jsem odešel z klanu...z důvodu že už za ansgora hrát nebudu.... jestli se někdy vrátim s jinou postavou ví sám ďábel

Koukám že se začal částečně rozpadat klan ale hrráči přichází a přicházet budou: )
....teda snad nevim smíích
Návrat nahoru Goto down
BlondPrincess

BlondPrincess

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/10/2007, 9:03 pm

Tak princezna už neni a ani nejspiš už nebude to co bývala .. bohužel...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mrzi mě to

No
Návrat nahoru Goto down
Flarcon

Flarcon

Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 14. 05. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/10/2007, 10:01 pm

Sixty-) napsal:
Nasgor napsal:
Tímto bych chtěl oznámit že jsem odešel z klanu...z důvodu že už za ansgora hrát nebudu.... jestli se někdy vrátim s jinou postavou ví sám ďábel

Koukám že se začal částečně rozpadat klan ale hrráči přichází a přicházet budou: )
Hele Sixty, tys skutečně nezažila co to znamená bejt na tom špatně, tys asi nezažila jak to vypadá když všichni odcházejí, tys bikdy nezažila jaký to je když odchází i ti ve které věříš že zůstanou a budou to držet. Ne. Tys tohle nezažila. Protože jinak bys věděla, že odchod jednoho či dvou, nebo klidně i tří lidí ať už jsou jacíkoli celkově neznamená až tak mnoho. Třeba tohle jednou pochopíš, ale přeju ti, abys to zažít nemusela
Návrat nahoru Goto down
Nasgor

Nasgor

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 30. 07. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/10/2007, 10:47 pm

Flarcon napsal:
Sixty-) napsal:
Nasgor napsal:

Hele Sixty, tys skutečně nezažila co to znamená bejt na tom špatně, tys asi nezažila jak to vypadá když všichni odcházejí, tys bikdy nezažila jaký to je když odchází i ti ve které věříš že zůstanou a budou to držet. Ne. Tys tohle nezažila. Protože jinak bys věděla, že odchod jednoho či dvou, nebo klidně i tří lidí ať už jsou jacíkoli celkově neznamená až tak mnoho. Třeba tohle jednou pochopíš, ale přeju ti, abys to zažít nemusela

já už to bohužel zažil a neni to nic pěknýho...takže jestli to bude s váma opravdu tak blbý...pomůžu naprosto se všim
Návrat nahoru Goto down
Sixty-)

Sixty-)

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 23. 08. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/11/2007, 5:15 pm

no bejkt na tom sšpatně to se mi už stalo kdyz mi na jednom serveru s raty 2x ukradli C set vim ze zadna slava mit C ale na tak malejch ratech docela hrozny....... jinak ze mi odesel nekdo kdo byl dobrym kamaradem a nevedela jsem kam se podel to uz jsem zazila.... jinak z cehos odvodel ze sem to nezazila? myslim kuli tomu ze jsem rekla ze budou prichazet novi hraci?.... jinak se omlouvma za hrozne hrubky v textu ale jsem na klavesnici ktera vubec nefunguje tak me ot nebavi porad opravovat... jinak preju hodne stesti mozna se jednou vratim teda 100% jeste prijdu ale az budu mit cas
Návrat nahoru Goto down
Illoya

Illoya

Poeet p?íspivku : 34
Registration date : 04. 06. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/11/2007, 5:36 pm

Človek nidky neví co se stane, ano Flarcon má pravdu Sixty, nezažila si lidi, co odešli, kterým jsi věříla že zůstanou.... Daemonici se dokázali vždycky postavit pevně na nohy, a věřim že se jim to povede vždycky.

Omlouvám se, já už tady nemám co dělat, vím to..ale chtěla jsem vám jenom všem Daemonici říct, že vždycky a navždy zůstanete v mým srdíčku, i kdyby jsme se už nikdy nepotkali, na vás jako na skvělou partu se prostě zapomenout nedá, i když jsme se někdy spolu nepohodli, že Deane ? Smile ale to už je za náma a já vám všem přeju mnoho úspěchů,aby ste byly všichni silní a nevzdávali to kuli prkotinám, jako jsou zabíjení ally Future...
A teď už opravdu jdu...
Namarie *smutně pověsí papírek na nástěnku koukne na všechny jména v klanu otočí se a zmizí v bílé záři*

Polibek
Návrat nahoru Goto down
BlondPrincess

BlondPrincess

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/11/2007, 11:53 pm

* Přečte předlouhý text a dále kouká na písmenka a tajně doufá že uvidí jen zrníčko naděje.... Po tvařich jí stékají slzy a pocit nicoty a beznadějí který se jí již několik týdnů drží se prohlubuje ještě mnohem více........* pale
Návrat nahoru Goto down
Aquarius

Aquarius

Poeet p?íspivku : 192
Registration date : 16. 05. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/13/2007, 11:04 am

Sakra sakra sakra,zrovna tedka kdybych net nejvíc potreboval ho doma nemám,pokuste se nejak ješte udržet,než tam přídu udelat trošku pořádek prosím,a hlavne neodcházejte,mejte chvilku strpení.
Velice se ješte jednou omlouvam,ale nemúžu sám zato,zrovna tedka sem na kompech ve škole,a kdy mi ho sprovozjní doma ví búh...Takže spoléham na moje zástupce,že to dokážou udržet pokope.veškerá moudrá rozhodnutí vám schvaluju,i když moc toho ze svý pozice udelat nemúžete..
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 71
Registration date : 12. 05. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime10/20/2007, 5:21 am

Rozhodl jsem se, budu Vám spamovat forum :-D
Návrat nahoru Goto down
https://daemonic.forumczech.com
aspiris

aspiris

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 10. 10. 07

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime10/30/2007, 1:45 am

Tenhle nas, vas klan je nejlepsi na serveru ! fak kluci a holky do toho! Neo
Návrat nahoru Goto down
Aquarius

Aquarius

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Všechno nejlepší !   Forum - Stránka 8 Icon_minitime5/5/2008, 9:15 am

Týmhle bych chtel verejne poblahopřát našemu věrnému členovi,který vždycky stál pri nás,podporoval nás v zlém i v dobrém a navždy zústane Daemonem.

Všechno Nejlepší Princezno! cheers

PS: Gratuluju všem,o kterých sem nevědel,že mali nebo maj narozky v blízky nebo daleký době. DAEMONIC 4EvEr !
Návrat nahoru Goto down
BlondPrincess

BlondPrincess

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime5/12/2008, 7:08 pm

Aquarius napsal:
Týmhle bych chtel verejne poblahopřát našemu věrnému členovi,který vždycky stál pri nás,podporoval nás v zlém i v dobrém a navždy zústane Daemonem.

Všechno Nejlepší Princezno! cheers

PS: Gratuluju všem,o kterých sem nevědel,že mali nebo maj narozky v blízky nebo daleký době. DAEMONIC 4EvEr !

Juuuuuuuuuuuuuuuuuu děkuji Akvo *rozpace se stestim* Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Flarcon

Flarcon

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/24/2008, 12:35 am

Zdravim Daemoni a Daemonky. Ups, teda vlastně jen to málo co z vás zbylo a čte ještě tohle fórum.Pár dotazů pro oživení :banan: :

1. Jak se vám daří?
2. Kdo z vás ještě pořád hraje ln? (dobře pžiznávám že já ano a už opět na Elmoru Surprised )

No to by na začátek stačilo Razz . Četli jste si někdo někdy teď třeba celou tuhle sekci? Doporučuji, já to udělal před chvíli a stálo to za to. Nej témata podle mě: Corsík ala Romeo a poklony Ill co odstartoval Roden Very Happy
Když nad tím tak přemejšlim, tak tady napíšou už jen maximálně tři lidi, dvě půvabné elfky a jedna šílená ponorka lol! .
Ponorko slyšels? Takže jelikož sme momentálně u Daemonů jen my dva je na čase s tím něco udělat, teda až mi pojede komp:bball: .
Jinak mám na jednom disku docela dost screenů, nejstarší budou asi tak ze začátku roku 2007. Teda pokud se nemejlím. Zkusim z nich potom vytvořit něco jako ilustrovanou kroniku daemoniku zahrnující dobu od mého nástupu až po náš odchod na Ice. Ale neručim za to jak to dopadne. Chtěl bych tam také na závěr přidat něco jako seznam skutečných Daemonů, prostě ty co skutečně k tomu klanu kdy patřili a snažili se za něj bojobvat jak to jen uměli a vždy ho prostě drželi, no zkráceně takové ty pilíře
cheers. s tím byste mi mohli docela pomoci, protože to bude vzpomínání a vzpomínání, klidně mi tu napište návrhy lidí co vás napadou už teď, budu rád.
Ještě jsem se díval na to kolik lidí tu chodívá tak nějak trošku pravidelně (myslim tím že vůbec chodí) a dost mě mrzí, že to není už skoro nikdo. Dříve sem chodívali i ti co už u Daemonicu nebyli plus jeho členové. Teď už je to jen hrstka No
Tak se zatím mějte. Mě se prostě nezbavíte rendeer

cheers Daemonic Forrever cheers
Návrat nahoru Goto down
Aquarius

Aquarius

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/24/2008, 2:50 pm

Flarco pokud vím,tak ty si to chtěl udělat už dříve. Máš moji podporu i pomoc,možná by stálo zato,kdyby se do toho zapojilo víc lidí,ale pochybuju,že sem nejak ješte někdo chodí...
Návrat nahoru Goto down
Flarcon

Flarcon

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/25/2008, 7:51 pm

Aquarius napsal:
Flarco pokud vím,tak ty si to chtěl udělat už dříve. Máš moji podporu i pomoc,možná by stálo zato,kdyby se do toho zapojilo víc lidí,ale pochybuju,že sem nejak ješte někdo chodí...
Tak jak jsem již dříve napsal, vím kromě sebe jen o třech no Neutral . To že sem nechodí ti co tu chodívali mě dost mrzí,ale je taky blbý, že ti noví ani neví že to tu je. a když to už někomu řekneš, přijde sem, vidí jen neznámá lidi místo těch co jsou tam teď a řekne si že je to tu mrtvý. scratch
Návrat nahoru Goto down
Flarcon

Flarcon

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/28/2008, 12:43 am

Jsem se trochu díval na forum na onlinegamers a co jsem nenašel Smile . Daemonskou kroniku, akorát že je poněkud poznamenaná zásahem Dark Rayne. Musela se kvůli ní zakládat celá znova a zmizela tím spousta příběhů těch nejstarších členů No

Lineage II Elmore (OnlineGamers.cz) > Dark Elmore > Kronika-strana 4
Návrat nahoru Goto down
Vilik

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 14. 05. 08

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/28/2008, 2:01 pm

Ahoj Milí a pozůstalí.

Předem mého krétkého vzkazu by se Vám chtěl omluvit, že už sem skoro nechodím, ale jelikož jsem měsíc v práci ( bez internetu ) a měsíc doma ( veškerý čas věnuji své přítelkyni ), tak mi moc času nezbývá, to je i jeden z důvodů, proč už jsem skončil se svým životem v úžasném virtuálním světě Lineage.
Každopádně Vám, co ještě hrajete Lineage, bych chtěl popřát hodně štěstí a zdraví hlavně ve Vašem osobním životě a také v tom virtuálním.
Věřte nebo ne, ale s Vámi, i přes ty všechny neshody s některými hráči, s Vámi jsem prožil strašně krásné období, na které nikdy nezapomenu. Nebral jsem to zas tak jako hru, pokaždé, když jsem se objevil ve světě Lineage jsem se cítil, jako kdybych tam opravdu byl ( že by závislost? Smile ) a VŠEM, se kterými jsem se kamarádil bych Vám touto cestou chtěl popřát mnoho zdaru.
A jestli mohu, radu nakonec ( sám jsem na ní doplatil ): Nenechte se unést Lineage, neustále mějte na paměti, že pro Vás by měl být a určitě je důležitější Váš osobní život než ten virtuální, tak na to nezapomínejte a věnujte se hlavně svým přátelům a rodině ve Vašem osobním životě.... Můžete si myslet, že sem napsal kravinu, ale sám vím, že kdo tomu nevěří, jednou si to uvědomí a to už by mohlo být pozdě....
Všem Vám děkuji a pozdravujte Daemony, zejména Akvu, Flarcona, Oceanica, Sysla, Princeznu a další stařešiny z klanu Daemonic....

P.S.: V týdnu se na Vás přijdu podívat do hry, jak se Vám daří, a jestli už konečně nosíte něco od Nike, Adidas nebo třeba HUGO BOSS :-D

See You Later Smile
Návrat nahoru Goto down
Flarcon

Flarcon

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/28/2008, 7:44 pm

Vilik napsal:
Ahoj Milí a pozůstalí.....

...Všem Vám děkuji a pozdravujte Daemony, zejména Akvu, Flarcona, Oceanica, Sysla, Princeznu a další stařešiny z klanu Daemonic....

...See You Later Smile
To je dobrý Vildo já jsem jeden z těch troubů co se pozdraví i sám lol!
Ale taky tě zdravim a docela mě těší že sem se v tom počtu odpovědí sekl Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Vilik

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/29/2008, 12:07 am

Někdo Ti to střihnout musel Flarcu Smile
Návrat nahoru Goto down
Flarcon

Flarcon

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime8/29/2008, 7:45 pm

Vilik napsal:
Někdo Ti to střihnout musel Flarcu Smile
To jo, a nejen že patřím k těm troubům co se zmáknout pozdravit sami ale teď už i k těm co občas těší když se seknou :banan: Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Vilik

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/1/2008, 5:45 pm

Sice nevím vůbec co myslíš, ale máš pravdu :-D

Jistě jsi si všiml, že nedávám citaci, proč asi ? :-D
Návrat nahoru Goto down
Aquarius

Aquarius

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/2/2008, 9:05 pm

Vážne jenom předpokládam,co měl Flarco na mysli,ale tak nejak moc netuším. No to je jedno,některé věci se řešit nemusí :ahoj: . Vilíku,co se tebe týče,sem rád,že si nezabloudil a tudletu stránku i po tom dlouhém čase našel. Ať žije google lol!

Ale ne,tak teda hodně štestí ti přeju když už né v LN tak aspoň v živote,ať se daří. My s Flarcem to budeme potřebovat v obou případech Laughing
Návrat nahoru Goto down
Vilik

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime9/4/2008, 8:08 am

Už zase ten Tvůj neúnavný humor :-D
Ale asi nevzpomínáš, ale já tohle forum zakládal, takže si moc dobře pamatuju název stránky ty U boote cheers
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Forum - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Forum   Forum - Stránka 8 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Forum
Strana 8 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Daemonic :: Volná diskuse-
Přejdi na: