| Flarconův Death seznam | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Flarcon
Poeet p?íspivku : 144 Age : 36 Registration date : 14. 05. 07
| Předmět: Flarconův Death seznam 5/17/2007, 4:06 pm | |
| No tak hodím tu pár lidí , co mám napsaných na papíře jako mé cíle:Prophetka - vzpomeňte na Dark Omens a boj s Legions, když sme vyhrávali procházela se za námi a nedělala nic, když jsme prohrávali útočila na nás - zabít na potkání, ale v žádném případě nešahat na Shaginku která je z téhož klanuSweetUsatec - co dodat, šahá na Démony a ještě ke všemu na mou snoubenku - zabít při první příležitosti, třeba z něj spadnou i kočičí uši Norm - prevít co útočí na sedící bufery a láká na ostatní potvory - je rychlej takže zpomalit a pak zabít, třeba vám poděkuje viíce bytostí Erazel - okrádat Daemony se nevyplácí - když z něj něco vymlátíte, zeptejte se Makyho, jestli to není jeho | |
|
| |
Admin Admin
Poeet p?íspivku : 71 Age : 36 Registration date : 12. 05. 07
| Předmět: . 5/17/2007, 4:18 pm | |
| Dobře, taky přidám alespoň jednoho: Kolli - No prostě takovej blbeček, kterej ke mě přiběhl i se svym panterem, jen napsal "Das souboj?" a hned do mě začal bouchat i když sem si právě dával Doom Knighta... Hodně se objevuje ve Forbidden //Rayne průmaz OT | |
|
| |
Flarcon
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 5/19/2007, 2:44 pm | |
| Enzo Striker Tyrael - partička tří vrahů, běžně ty co sem tam někoho zabijou nelovím, ale když se mu pak vysmívají ve městě tak je to trochu moc - když je potkáte a pořádně nakopete, tak jim vyřiďte pozdrav od klanu ColdDragoun | |
|
| |
Flarcon
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 5/22/2007, 5:07 pm | |
| Yamataro - prej fuj Daemonic, mno nevim, je z Night Walkeru a nakonec se mi ho za to podařilo sundat - na potkání zabít | |
|
| |
Roden
Poeet p?íspivku : 60 Age : 36 Registration date : 23. 05. 07
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 5/31/2007, 3:44 am | |
| Skirk - verejne me obvinoval ze sem zlodej Kalipko, Representr - Provokovali a utocili na nas, kdyz sem pomahali Danymu s 3. prestupem BUDE SE DOPLNOVAT | |
|
| |
Roden
Poeet p?íspivku : 60 Age : 36 Registration date : 23. 05. 07
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 6/3/2007, 4:09 am | |
| Aguer - clen klanu temne stiny, kdyz byl sam a utocil a pak sme sli do nej tak nadaval jaky sme sraby ze dem do nej. Kdyz sem byl sam tak rikal ze chce bojovat a pritah si dalsi 4 lidi heh. tak sem se jim zasmal, zamaval a dal BSoE nemam ho rad zabijet | |
|
| |
Aquarius
Poeet p?íspivku : 192 Age : 32 Registration date : 16. 05. 07
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 6/19/2007, 10:05 pm | |
| Cicmanda - Cíl číslo 1,Illoya a DarkSlayer by vám vedeli ríct. Prišiel,provokoval,a potom vraždil..Predtým ma žiadal,či ho nezoberem do klanu,najprv som váhal,potom som sa rozhodol,zmenil sa,a je to sviniar ,takže jednoznačne nie. KeĎ ho uvidíte,nemilosrdne zabiť!! | |
|
| |
Illoya
Poeet p?íspivku : 34 Age : 34 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 6/20/2007, 2:11 pm | |
| Arcain = Zabijel na potkani, zabil Mir A Throye, kdyz jsem se ho snazila uspat zabil mne, kdyz jsem se ho zeptala proc me zabil, rekl mi ze chranil svoji pritelkyni/ THINKAGAIN/ ta tam byla taky a bouchal ado vsech do Throye, Mir, a Deana, .... edit by me: mimochodem Arcain je u sodu, takze bych si to s tim zabijenim radši rozmyslela
Naposledy upravil dne 8/9/2007, 8:26 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Aquarius
Poeet p?íspivku : 192 Age : 32 Registration date : 16. 05. 07
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 7/30/2007, 10:45 am | |
| Bufko - Zlodej a vrah,cíl BigJohnyho...
Naposledy upravil dne 7/31/2007, 5:45 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Flarcon
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 7/31/2007, 3:19 pm | |
| Gryphon - zabít na potkání, ale jen dokud nebudem v alianci, apozor, na nikoho jiného z jeho klanu nebo aliance nesahat | |
|
| |
Blaid
Poeet p?íspivku : 24 Age : 33 Registration date : 05. 07. 07
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam 8/1/2007, 11:11 am | |
| AnkoSama- když ji potkáte tak zabít, když jsme byli na raid bose tak mi vzala A phoenix prsten a moje Blue Wolf kalhoty!!!a jeste se mi vysmivala že sem nahý | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Flarconův Death seznam | |
| |
|
| |
| Flarconův Death seznam | |
|