| odchod z Aliance Steal Heart | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Flarcon
Poeet p?íspivku : 144 Age : 36 Registration date : 14. 05. 07
| Předmět: odchod z Aliance Steal Heart 9/12/2007, 12:41 am | |
| Toto téma jsem založil proto aby zde pokud možno všichni napsali svůj názor na odchod nebo případné setrvání v této alianci. Prosím napište zde co si myslíte a jestli jste pro odchod nebo setrvání | |
|
| |
Admin Admin
Poeet p?íspivku : 71 Age : 36 Registration date : 12. 05. 07
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/12/2007, 8:12 pm | |
| Můj názor zní, aby se odešlo, je to silná a velká ally, ale k čemu nám to je, když s náma nespolupracují ?, je jich online 60 a na Bosse jich přijde cca 10 ( 5 Daemonů )....
Nemá to cenu, toť můj názor | |
|
| |
stoupik
Poeet p?íspivku : 3 Age : 48 Localisation : Brno Registration date : 17. 06. 07
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/12/2007, 10:51 pm | |
| nevim muj nazor na tuto alianci je smiseny mam pocit ze spis ty silnejsi klany vyuzivaji ty klany slabsi a pokud nekdo ze slabsich klanu neco potrebuje zazdiho a taky diky nim kam vlezem porad po nas nekdo de maji az moc nepratel na muj vkus | |
|
| |
Aquarius
Poeet p?íspivku : 192 Age : 32 Registration date : 16. 05. 07
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/13/2007, 11:08 am | |
| Jelikož sem nemel možnost bejt ve hře,nemám se moc k čemu vyjadrovat.Múj názor je i odejít,i zústat,ale nerád bych byl znovu bez ally,i když by to možná bylo lepší,jak todleto...zatím bych zústal,kým si nenájdem neco lepšího (co pochybuju).Hold se nedá nic delat,situace na serveru je k PRDU... | |
|
| |
SyselVII
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 18. 08. 07
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/14/2007, 3:40 pm | |
| Moj nazor odist od SH je to dobra ally ale ma seru nik nic nepomoze a tak.... | |
|
| |
Illoya
Poeet p?íspivku : 34 Age : 34 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/15/2007, 11:36 am | |
| Ahojky, Už to sice není moje věc, ale kdyby jste chtěli opravdu odejít od SH,tak můžete jít k Ivanneth /nevim presne jesli se to tak pise/ ale je to ciste RP allyance, kterou zalozil Kulich, je to jenom můj názor. Osobně moc nemám ráda SH a future ještě víc. Tak děkuji že ste mě vyslechly. | |
|
| |
Aquarius
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/15/2007, 1:47 pm | |
| - Illoya napsal:
- Ahojky, Už to sice není moje věc, ale kdyby jste chtěli opravdu odejít od SH,tak můžete jít k Ivanneth /nevim presne jesli se to tak pise/ ale je to ciste RP allyance, kterou zalozil Kulich, je to jenom můj názor.
Osobně moc nemám ráda SH a future ještě víc. Tak děkuji že ste mě vyslechly. Ill nerob z toho takovej doják,nic se nestalo,jenom už nenosíš náš odznak,a bojuješ za čest nekoho jinýho,to nic nieje.Takže se správej *jako doma*. Nebudem se predse pretvarovat před nekým,kdo byl u skoro púl roku... | |
|
| |
Auror
Poeet p?íspivku : 9 Age : 35 Registration date : 16. 08. 07
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/17/2007, 3:44 pm | |
| Sem rozhodne proti. ja bych urcite zustal. preci jen je to jedina ally na servru, ktera je schopna apson trochu konkurovat future. jinak je asi jasny ze dropy z RB nepudou sice nam, ale uprimne bez te ally by zadny RB ani nebyl | |
|
| |
Aquarius
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/17/2007, 5:07 pm | |
| - Auror napsal:
- Sem rozhodne proti. ja bych urcite zustal. preci jen je to jedina ally na servru, ktera je schopna apson trochu konkurovat future. jinak je asi jasny ze dropy z RB nepudou sice nam, ale uprimne bez te ally by zadny RB ani nebyl
Auroro mýliš se,SteelHearth je ve skutečnosti tak rozpadnutá,ješte možná sou natum húř jak my.Voni se jenom tváři,že sou konkurence Future,ale pravda je úplna jiná.Futurakúm nesahaj ani po paty,a když jo,tak jedine v blbosti.. | |
|
| |
Auror
Poeet p?íspivku : 9 Age : 35 Registration date : 16. 08. 07
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/18/2007, 6:04 pm | |
| no rekni mi lepsi ally nez SH(krom future) a jdem tam. tak zase na SH nelpim. jen byt bez aly je pekna otrava takzep orad lepsi Sh nez nic | |
|
| |
Aquarius
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart 9/18/2007, 6:15 pm | |
| - Auror napsal:
- no rekni mi lepsi ally nez SH(krom future) a jdem tam. tak zase na SH nelpim. jen byt bez aly je pekna otrava takzep orad lepsi Sh nez nic
Neřeknu,páč neexistuje...a pořád v nich rozdíl mezi SteelHearth a Future nevidím.Banda debilú na druhú,a práva ruka neví co delá druhá :bounce: Jo a lepší SH jak nic? Nevím,kdybychom potvrdili válku Futurákum,byli by ste na každem míste mrtvý,pomalu by ste z mesta nemohli ven..A posila? VYSRALA by se na vás... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: odchod z Aliance Steal Heart | |
| |
|
| |
| odchod z Aliance Steal Heart | |
|