Flarcon
Poeet p?íspivku : 144 Age : 36 Registration date : 14. 05. 07
| Předmět: Můj přechod na kroniku 6 9/24/2007, 1:40 pm | |
| Chtěl bych vám oznámit že s nejvyšší pravděpodobností přejdu na kroniku 5 nebo rovnou 6, zatím hledám nejvhodnější server. Pokud byste o nějakém věděli prosím dejte mi tu vědět. POkud možno RP servery. Nechci vás přesvědčovat, ael docela by mě potěšilo kdyby jste někteří šli také | |
|
BlondPrincess
Poeet p?íspivku : 40 Age : 37 Registration date : 19. 06. 07
| Předmět: Re: Můj přechod na kroniku 6 9/24/2007, 2:28 pm | |
| - Flarcon napsal:
- Chtěl bych vám oznámit že s nejvyšší pravděpodobností přejdu na kroniku 5 nebo rovnou 6, zatím hledám nejvhodnější server. Pokud byste o nějakém věděli prosím dejte mi tu vědět. POkud možno RP servery. Nechci vás přesvědčovat, ael docela by mě potěšilo kdyby jste někteří šli také
Abych řekla pravdu, už jsem o takovémto kroku také přemýšlela.. Vidina toho že mě můžou za půl roku vykrást znova mě děsí. | |
|
Illoya
Poeet p?íspivku : 34 Age : 34 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: Můj přechod na kroniku 6 9/28/2007, 10:47 pm | |
| Kuli vám teď budu celou dobu smutná *snaží se udržet slzy* Je mi líto že jste odešli pryč.... Ale nic se nedá dělat, přeji hodně štěstí jinde *smutně* Snad na me nikdy nezapomenete *připíchne text na nástěnku a rozpláče se* | |
|
Aquarius
Poeet p?íspivku : 192 Age : 32 Registration date : 16. 05. 07
| Předmět: Re: Můj přechod na kroniku 6 9/29/2007, 11:30 am | |
| - Illoya napsal:
-
Kuli vám teď budu celou dobu smutná *snaží se udržet slzy* Je mi líto že jste odešli pryč.... Ale nic se nedá dělat, přeji hodně štěstí jinde *smutně* Snad na me nikdy nezapomenete *připíchne text na nástěnku a rozpláče se* Neboj Ill,na tebe se zapomenout nedá * skloní hlavu k zemi* . Budeš nám tam taky chybet *prohliží si svúj starej Daemonic znak* . Mej se tedy na Elmoru dobře,a nezapomen,kdykoliv by ses rozhodla nás najít,máš otevřenou bránu * skladá mapu,a dáva ji do balíčku*. NaMarie | |
|
Nasgor
Poeet p?íspivku : 25 Age : 33 Registration date : 30. 07. 07
| Předmět: Re: Můj přechod na kroniku 6 10/1/2007, 12:15 am | |
| Je to hold škoda...já ještě budu dále bojovat na této kronice*zatne ruku v pěst* dostat tak nějakýho toho zloděje pod ruku | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Můj přechod na kroniku 6 | |
| |
|